Spring naar content

Bedrijfsvoering

Zorg jij ervoor dat onze ICT-systemen soepel lopen? Houd jij overzicht in de afspraken van ons MT? Of controleer en verbeter jij de kwaliteit van onze werkprocessen? Wat jouw precieze functie ook is, één ding is zeker: dankzij jouw expertise kunnen onze collega’s hun werk beter en makkelijker doen.

Het vakgebied ‘bedrijfsvoering’ is eigenlijk een bundeling van allemaal verschillende functies. Denk aan communicatie, personeelszaken, administratie, teamleiding, financiën of managementondersteuning. Ben jij actief in een van deze werkgebieden en wil je daarmee van waarde zijn voor jouw leefomgeving? Zet dan jouw kennis en ervaring in bij de Gelderse Omgevingsdiensten! 

Onze vacatures

Wij zoeken een senior communicatieadviseur die ons communicatieteam komt versterken!

 • Arnhem

 • HBO, WO

 • 32 uur

Wij zijn binnen de afdeling Vergunningverlening Milieu, op zoek naar een ambitieuze junior/medior adviseur Industrielawaai, die een volgende stap wil maken in zijn/haar kennisontwikkeling.

 • Nijmegen

 • HBO

 • 32-36 uur

Als senior controller ben je businesspartner voor bestuur en MT en richt je je vooral op het in control houden van de organisatie en de verbinding tussen de strategie en het financieel beleid. Je bent het financiële geweten van ODRA en daarbij mede verantwoordelijk voor de financiële strategie en inhoudelijk goede informatievoorziening. Je coördineert de totstandkoming van rapportages, meerjarenbegrotingen en budgetten. Daarnaast bewaak je beleidswijzigingen en regelgeving en vertaalt deze naar de praktijk.

 • Arnhem

 • HBO, WO

 • 36 uur

Ben jij gewend om op diverse niveaus gevraagd en ongevraagd te adviseren? Weet jij het overzicht te houden over diverse HR-onderwerpen die prioriteit hebben? Krijg je energie van het (verder) op orde brengen van de basis? Heb je een vlotte pen om makkelijk leesbare beleidsstukken te schrijven en implementeer je deze? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie!

 • Tiel

 • HBO

 • 28-32, 32-36 uur

Ervaringen van medewerkers

Ellis – Administratief medewerker bij ODA

Goed kunnen plannen, zorgvuldig werken, vriendelijk en geduldig zijn, goed overzicht kunnen houden. Het zijn essentiële eigenschappen voor een administratief medewerker. Ellis doet dit werk sinds 2017 met veel plezier.

John – Boa en toezichthouder bij ODVeluwe

Allerlei verdachte zaken opsporen op het gebied van milieuovertredingen. Dat is in een notendop waar buitengewoon opsporingsambtenaar John zich dagelijks mee bezighoudt. Dit doet hij naast zijn werk als toezichthouder.

Bekijk meer vakgebieden

Advies

Als adviseur bij de Gelderse Omgevingsdiensten voorzie je jouw collega’s en samenwerkingspartners van jouw expertise, zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Toezicht en Handhaving

Als toezichthouder ga je op pad om ervoor te zorgen dat het milieu en de leefomgeving worden beschermd.

Vergunningverlening

Als bedrijven iets willen ondernemen of veranderen dat invloed heeft op de omgeving, de veiligheid, de natuur of het milieu, dan is vaak een melding of vergunning nodig. En daar kom jij als vergunningverlener in beeld! Jouw werk als vergunningverlener speelt daarin een belangrijke rol.